Produkter för ipa yeast (4)

Brunt Ris 1000g vivio

Brunt Ris 1000g vivio

Brunt ris är ett fullkornsris från Oiza Sativa-växten, som den populära vita riset kommer ifrån. Brunt ris rengörs, vilket tar bort det yttre oätliga skalet, så att skalen, kliet och embryot förblir intakta. Smaken av brunt ris har en subtil nötaktig ton, det är något hårdare än vitt ris, det kokas längre, men har också mycket fler hälsofördelar än raffinerat vitt ris. Brunt ris har fler vitaminer och mineraler, innehåller fiber-rikt kli, har en lägre glykemisk index och fryser långsammare. Det är därför idealiskt för personer som bryr sig om sin vikt. Det innehåller främst: Fosfor, som behövs för att bygga ben och tänder, samt kalium som är ansvarigt för hjärtats korrekta funktion, magnesium som skyddar oss mot stress, järn som är nödvändigt för cellulär andning och koppar som är viktigt för tillståndet av vår hud och vårt hår.
Hela Skalade Ärtor - Förpackning med Hela Skalade Ärtor

Hela Skalade Ärtor - Förpackning med Hela Skalade Ärtor

Ärtor är en baljväxt. Ärtor är en bra källa till protein, de ger också kolhydrater samt fiber som förbättrar matsmältningen. Dessutom har ärtor en alkaliserande effekt. De är en grundläggande ingrediens i militär ärtsoppa men passar också perfekt i olika typer av pålägg, soppor eller sallader.
Ärtprotein 80% - Livsmedelskvalitet

Ärtprotein 80% - Livsmedelskvalitet

Ärtprotein erhålls från gula eller gyllene ärtor genom både torr och våt process. Under torkningssteget avlägsnas ärtskalen maskinellt och mals. Senare återvinns ärtmjölet och tack vare sina vattenlösliga egenskaper separeras proteinerna genom centrifugering och samlas in. Den slutliga produkten av ärtprotein är ett beige pulver med ren smak.
Ekologiskt vetemjöl typ 750 - 1kg

Ekologiskt vetemjöl typ 750 - 1kg

Typ 750 vetemjöl kommer från Bieszczady-gårdar som har ett ekologiskt certifikat. Detta är en av de mest populära typerna av mjöl som erhålls från mald vetekorn. Vete, tack vare sitt innehåll av protein (gluten), ger bakverk elasticitet och gör att de smular mindre. <strong> Innehåll: </strong> vete <strong> Näringsvärde per 100g </strong> Energiinnehåll 1450KJ/342kcal - 17%RDI* fett 1.8g - 2.6% varav mättade fettsyror 0.7g - 3.5% kolhydrater 68g - 26% varav sockerarter 0.5g - 0.6% fiber 2.9g - 12g - 24% salt 0.01g - 0.2% *referensvärde för livsmedel <strong> Användning </strong> Vetemjöl typ 750 är perfekt för att baka bröd och alla salta och söta bakverk. Idealisk för pannkakor, våfflor eller som förtjockningsmedel i soppor och såser. <strong> Noter </strong> Förvara på en torr och sval plats i en tätt försluten förpackning.